محل تبلیغات شما

در ‌صورتی ‌که مستأجر با پایان مدت اجاره‌اش اقدام به تخلیه ملک کند و بر بدهکار بودن خود نیز اذعان داشته باشد، مراجعه به مراجع قضایی ضروری نیست و شما با احتساب اجاره‌های معوقه و سایر هزینه‌ها و کسر آن از مبلغ ودیعه می‌توانید بدون مراجعه به دادگستری مشکل را حل کنید.

بنابراین معمولاً زمانی به مرجع قضایی مراجعه می‌شود که مستأجر با پایان یافتن مهلت قراردادش، اقدام به تخلیه ملک نکند.

طبق بند ۹ ماده ۱۴ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶، موجر می‌تواند حسب مورد صدور حکم فسخ اجاره یا تخلیه را از دادگاه درخواست کند.

 دادگاه ضمن‌ حکم فسخ اجاره، دستور تخلیه مورد اجاره را صادر می‌‌کند و این ‌حکم علیه مستأجر یا متصرف اجرا و محل، تخلیه خواهد شد.

در صورتی که مستأجر در مهلت مقرر در ماده ۶ این قانون از پرداخت مال‌الاجاره یا اجرت‌المثل خودداری کرده و با ابلاغ اخطار دفترخانه تنظیم‌کننده سند اجاره یا اظهارنامه (در موردی که‌اجاره‌نامه عادی بوده یا اجاره‌نامه‌ای در بین نباشد) ظرف 10 روزقسط یا اقساط عقب‌افتاده را نپردازد، اگر اجاره‌نامه رسمی باشد موجر می‌تواند از دفترخانه یا واحد اجرای ثبت، صدور اجراییه بر تخلیه و وصول اجاره‌بها را درخواست کند.

هر‌گاه پس از صدور اجراییه، مستأجر اجاره عقب‌افتاده را تودیع کند اجرای ثبت تخلیه را متوقف می‌کند اما موجر می‌تواند به استناد تخلف مستأجر از پرداخت اجاره‌بها از دادگاه، تخلیه عین مستأجره را درخواست کند.

هر‌گاه اجاره‌نامه عادی بوده یا سند اجاره تنظیم نشده باشد موجر می‌تواند برای تخلیه عین مستأجره و وصول اجاره‌بها به دادگاه مراجعه کند.

دست بنگاه‌های معاملات املاک از نوشتن قولنامه کوتاه می‌شود

وقتی "قولنامه‌" اسناد رسمی را هم باطل می‌کند!

اعتبار معاملات قولنامه‌ای، سدی در برابر مبارزه با پولشویی

تخلیه ,کند ,اجاره ,مستأجر ,موجر ,مراجعه ,موجر می‌تواند ,درخواست کند ,وصول اجاره‌بها ,که مستأجر ,باشد موجر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرجع دانلود آهنگ های عاشقانه فارسی زبان شناخت متن تاريخي